za 18 november 2017 20:12

Schrijnend.. je zou denken het gaat pas gelden op de dag dat je gebruik maakt van de verpleeghuiszorg.. Nu ga je bij inschrijving op wachtlijst al gekort worden..

 
za 18 november 2017 12:53

Iemand toevallig een versterker staan voor bij pick-up speler die niet meer gebruikt wordt ? Op de zorgboerderij willen we oude LP's gaan draaien echter nu houdt de versterker ermee op..De prijs komen we wel uit!

 
do 16 november 2017 6:10

Mooi stuk voor op de zorgboerderij kunnen we er met zijn allen van genieten !

 
di 14 november 2017 22:44

Voor op de zorgboerderij zijn wij op zoek naar langspeelplaten met muziek van vroeger.. Heeft U er nog die staan te verstoffen ? Wij houden ons aangeboden..Voor de ouderen betekend het een hoop herrinneringen aan vroeger..

 

2

2

10

di 14 november 2017 7:24

Erg interessante avond ! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1590717030950504&id=617533068268910

 
Wij werken volgens de methode van de Ontmoetingscentra VU Amsterdam

Gasterij Bergerbaan is aangesloten bij de Ontmoetingscentra voor mensen met dementie en hun mantelzorgers en werken volgens een methode ontwikkeld door het VU medisch centrum in Amsterdam.Wij zijn er dan ook trots op dat wij in het Limburgse het eerste Ontmoetingscentrum hebben mogen openen. Tevens zijn wij aangesloten bij de Coöperatie Limburgse Zorgboeren, waarin de Limburgse zorgboeren zich verzameld hebben.

Door dergelijke activiteiten worden mensen geprikkeld, als mensen bezig blijven met wat ze nog kunnen, bevordert dat een positief zelfbeeld en zitten ze lekkerder in hun vel. Je moet hen laten ervaren dat ze ook een rol hebben, dit alles met als positief gevolg dat dementerenden vaak veel langer zelfstandig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde woonomgeving.

Daarbij wordt niet alleen gedacht aan de cliënten, maar ook aan de ondersteuning van de mantelzorgers, voor wie groepsgesprekken en individuele gesprekken worden georganiseerd. Tevens organiseren wij informatie-avonden die zowel aansluiten bij de hulpvraag van de Gasten als van de mantelzorgers.

Huiselijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel

Binnen dit alles zoeken wij steeds de samenwerking met andere zorgaanbieders in de ketenzorg op, denk hierbij ook aan trajectbegeleiding hulp bij dementie. Indien u al in het bezit bent van een geldige indicatie, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag naar de mogelijkheden!