zo 14 januari 2018 13:05

Works in progress,de Gasterij wordt steeds een beetje mooier.. de laatste loodjes maar het eindresultaat komt in zicht !

 

25

7

4

do 4 januari 2018 16:49

https://www.alzheimer-nederland.nl/nieuws/zorgval Zo belangrijk dat dit opgepakt wordt !!

 
zo 31 december 2017 16:05

Voor iedereen een gezond en zorgzaam 2018 gewenst ! Gasterij Bergerbaan

 

14

1

0

zo 24 december 2017 13:23

Fijne feestdagen en een gezond en zorgzaam 2018 gewenst !

 

15

3

0

vr 22 december 2017 23:17
 
Wij werken volgens de methode van de Ontmoetingscentra VU Amsterdam

Gasterij Bergerbaan is aangesloten bij de Ontmoetingscentra voor mensen met dementie en hun mantelzorgers en werken volgens een methode ontwikkeld door het VU medisch centrum in Amsterdam.Wij zijn er dan ook trots op dat wij in het Limburgse het eerste Ontmoetingscentrum hebben mogen openen. Tevens zijn wij aangesloten bij de Coöperatie Limburgse Zorgboeren, waarin de Limburgse zorgboeren zich verzameld hebben.

Door dergelijke activiteiten worden mensen geprikkeld, als mensen bezig blijven met wat ze nog kunnen, bevordert dat een positief zelfbeeld en zitten ze lekkerder in hun vel. Je moet hen laten ervaren dat ze ook een rol hebben, dit alles met als positief gevolg dat dementerenden vaak veel langer zelfstandig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde woonomgeving.

Daarbij wordt niet alleen gedacht aan de cliënten, maar ook aan de ondersteuning van de mantelzorgers, voor wie groepsgesprekken en individuele gesprekken worden georganiseerd. Tevens organiseren wij informatie-avonden die zowel aansluiten bij de hulpvraag van de Gasten als van de mantelzorgers.

Huiselijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel

Binnen dit alles zoeken wij steeds de samenwerking met andere zorgaanbieders in de ketenzorg op, denk hierbij ook aan trajectbegeleiding hulp bij dementie. Indien u al in het bezit bent van een geldige indicatie, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag naar de mogelijkheden!