24-uurszorg

Huys den Bergen

Nieuwe zorgappartementen voor ouderen

Het is nu tijd om onze toekomstplannen wereldkundig te maken: de Gasterij gaat op onze huidige locatie groeien door het creëren van zorgappartementen voor ouderen. 

Waarom denken wij dat dit een mooie aanvulling zal zijn op ons huidige aanbod van dagbesteding?

Nadat we steeds vaker de terugkoppeling kregen van onze gasten dat ze zich zo thuis voelen op de zorgboerderij, willen wij dit nu graag voor hun gaan realiseren. Tevens is het voor ons ook iedere keer opnieuw vervelend als er iemand wordt opgenomen. Daarom hebben we de afgelopen jaren gebruikt om te onderzoeken of het haalbaar zou zijn om op onze locatie 24-uurszorg aan te gaan bieden. Na deze periode van vele voorbereidende gesprekken en ons gevoel volgen, kunnen we nu voluit zeggen: Wij gaan ervoor, onze droom van een mooi thuis in het groen voor ouderen gaat er eindelijk komen! Kleinschaligheid met oog voor de mensen op een prachtlocatie, waar landelijkheid in het groen de boventoon gaan voeren.

Ons Huys den Bergen gaat zich de komende tijd steeds meer vormen. De 24-uurs zorg in Huys den Bergen zal in samenwerking met Proteion worden verzorgd en wordt toegankelijk voor iedere oudere met een zorgvraag die het wonen in een landelijke omgeving als een meerwaarde ziet. Tevens kunnen echtparen ook terecht voor de zorg die zij nodig hebben. Daarnaast zullen de activiteiten op de zorgboerderij gewoon blijven doorgaan en zien deze stap als een waardevolle toevoeging van ons zorgaanbod. 

We houden jullie op de hoogte!