Vacature Gasterij Bergerbaan

 Gepubliceerd: 01 mei 2021

Ben jij die creatieve duizendpoot die affiniteit heeft met ouderen en hen graag een mooie dag wil bezorgen?

Verzorgende IG / Activiteitenbegeleider / persoonlijk begeleider diverse doelgroepen / of relevante andere opleiding.

Uren in overleg (partime) – Sevenum

Dat treft, want wij zoeken een nieuwe collega op de zorgboerderij Gasterij Bergerbaan.

Wat doen wij?

Gasterij Bergerbaan biedt een zinvolle dagbesteding aan ouderen en licht dementerenden. Ieder mens is uniek en daarom ook hun hulpvraag. Elke hulpvraag wordt bij Gasterij Bergerbaan dan ook individueel bekeken. Verder vinden wij het belangrijk om ouderen een fijne dagbestedingsplek te bieden, onafhankelijk van hun hulpvraag. Wij gaan altijd uit van mogelijkheden en kansen in plaats van iemand zijn beperkingen. Hierdoor willen wij zorg bieden met net dat beetje extra.

Wat kun jij?

  • Jij bent iemand die zowel administratief op de computer als ook communicatief zijn “mannetje” staat en graag meewerkt aan het verder uitbreiden van onze zorgboerderij.
  • Je bent iemand die een uitdaging zoekt, flexibel is in zijn werktijden, meedenkt met de organisatie en affiniteit heeft met ouderen met een divers ziektebeeld.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en tevens niet bang om in bussen te rijden om ook ons vervoer mee vorm te geven, indien nodig.
  • Je bent zeker van je zaak, open naar je collega‚Äôs en toont oprechte aandacht voor de mensen die je mee begeleid.
  • Verzorgende IG / Activiteitenbegeleider / persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen / of relevante andere opleiding.

Maak jij hierin het verschil? Dan ben jij onze man/vrouw die wij zoeken! Met jouw kennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschil maken voor de ouderen op onze zorgboerderij.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een gevarieerde werkplek waar geen dag hetzelfde zal verlopen. Wij waarden jouw inzet om jezelf te ontplooien en jouw meedenken in de dagelijkse zorg voor onze gasten. Tevens liggen er mogelijkheden om verder te groeien binnen je vakgebied.

Spreekt dit je aan? Dan zoeken wij jou om ons team te komen versterken!

Wij ontvangen je sollicitatiebrief en CV graag uiterlijk zaterdag 15 mei 2021 via info@bergerbaan.nl. Voor verdere informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Chantal Versteegen, op telefoonnummer 0629184631.